Help

Watvindjijbelangrijk is bedoeld om je beter voor te bereiden op het gesprek over je MS-behandeling, om zo samen met je behandelaar tot een behandeling te komen die bij jouw wensen en behoeftes past. Dat is de gedachte achter deze website. Je kunt alle onderwerpen en notities die voor jou belangrijk zijn toevoegen aan ‘mijn gesprekslijst’ en dit gericht bespreken met je behandelaar.

Hoe werkt het?
Bekijk de onderwerpen die van belang zijn bij het kiezen van een MS-behandeling. Bepaal welke van deze onderwerpen je graag wilt bespreken met je behandelaar. Onderaan elk onderwerp kun je aangeven of dit belangrijk of niet zo belangrijk voor je is. Als je belangrijk aanklikt wordt dit onderwerp automatisch toegevoegd aan ‘mijn gesprekslijst’. Via de ‘home’-knop, ga je weer terug naar de onderwerpen. Zo kun je nieuwe onderwerpen of notities toevoegen aan ‘mijn gesprekslijst’.

Onder het kopje ‘goed om te weten voor je gesprek’, vind je tips die helpen om het gesprek met je behandelaar nog beter vorm te geven. Door op het plus-icoon onder de tekst te klikken, kun je je eigen vragen en notities toevoegen. Deze vragen en notities worden automatisch toegevoegd aan ‘mijn gesprekslijst’.

Als je gesprekslijst compleet is met onderwerpen die voor jou belangrijk zijn, kun je deze printen of mailen naar jezelf en meenemen naar de eerstvolgende afspraak met je behandelaar. Zo kunnen jullie samen beslissen welke MS-behandeling het beste past bij jouw situatie en je wensen voor de toekomst.

Als je de website wegklikt, blijven je voorkeuren en notities in ‘mijn gesprekslijst’ bewaard. Je kunt dus gerust op een later moment verder gaan of je gesprekslijst verder aanvullen. Gegevens die zijn toegevoegd aan je gesprekslijst zijn alleen voor jou zichtbaar en worden niet opgeslagen door anderen.