Hulp

9 onderwerpen om je beter voorbereiden op het gesprek met je behandelaar
Niet meer het ziekenhuis uitlopen en denken ‘Oh, daar had ik het ook nog over willen hebben’. Dat is de gedachte achter deze website. Je kunt alle onderwerpen die voor jou belangrijk zijn toevoegen aan je gesprekslijst en dit gericht bespreken met je behandelaar. 

Hoe gebruik je Watvindjijbelangrijk.nl?
Bekijk de 9 onderwerpen die jij belangrijk vindt en die je graag wil bespreken met je behandelaar. Onderaan elk onderwerp kun je aangeven of het betreffende onderwerp heel belangrijk – of niet zo belangrijk voor je is. Als je belangrijk aanklikt wordt dit onderwerp automatisch toegevoegd aan jouw gesprekslijst. 

Onder het kopje ‘Goed om te weten voor je gesprek’, vind je tips die je helpen om het gesprek met je behandelaar nog beter te structureren. Door op het plus-icoon onder de tekst te klikken, kun je jouw eigen vragen en notities toevoegen. 

Als je alles hebt doorgenomen en je gesprekslijst compleet is met ondwerpen die voor jou belangrijk zijn, kun je deze printen of mailen naar jezelf en vervolgens meenemen naar je eerstvolgende afspraak met je behandelaar. Zo kunnen jullie samen beslissen welke MS-behandeling het beste past bij jou levensstijl en je wensen voor de toekomst.

Gegevens die worden toegevoegd aan je gesprekslijst worden op geen enkele wijze opgeslagen.